EngelsMANGO-DESSERT

tekstbestand

Mango-dessert, een vegetarisch gerecht uit India bereid door de Happy Chief Cook.

Een heerlijk zoet vegetarisch nagerecht dat eenvoudig te maken is.
De saffraandraadjes heb ik bij een Turkse slager gehaald, die verkoopt het in kleine potjes.
1 potje saffraan bevat 5 eenheden.

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten.

Ingrediënten:

1 kilo rijpe mango,
0,25 liter poedersuiker,
160 milliliter koude volle melk,
4 eenheden saffraandraadjes.

Benodigdheden:

snijplank,
(koks)mes,
keukenmachine.

Bereiding:

Schil de mango en verwijder de pit.
Snijd de mango in kleine blokjes, doe ze in een blender en pureer het.

Voeg de poedersuiker, koude volle melk en de saffraan toe en pureer het totdat het mengsel glad is.

Giet het in de schaaltjes en zet het in de koeling.

Serveer het koud.

Eet smakelijk!

Bereid door de Happy Chief Cook, geplaatst op 12 Juli 2010.