MACARONI NAPOLITANA

tekstbestand

Macaroni Napolitana, met paprika, lente-ui en courgette. Bereid door de Happy Chief Cook. Een eenvoudig en snel gerecht.

Macaroni Napolitana, met paprika, lente-ui en courgette.
Bereid door de Happy Chief Cook.
Een eenvoudig en snel gerecht.

Bereidingstijd: 15 à 20 minuten.
Aantal personen: 3 à 4.

Ingrediënten:

300 gram macaroni,
250 gram mager rundergehakt,
1 gele paprika,
1 bosje lente-ui,
1 courgette,
1 eetlepel Italiaanse kruiden,
1 pot Napolitana saus,
1 zakje Parmezaanse kaas,
1 eetlepel crème fraîche,
3 eetlepels olijfolie,
4-seizoenenpeper,
zout.

Bereiding:

Breng het water met wat zout en 1 eetlepel olijfolie aan de kook en kook de macaroni beetgaar.
Zodra de macaroni beetgaar is, het water afgieten.

Schil de courgette, en snijd het daarna in de lengte door.
Snijd de courgette vervolgens in plakjes.

Snijd de gele paprika in kleine smalle reepjes.

Snijd de lente-ui in stukjes van 3 centimeter.

Bak het magere rundergehakt rul in 2 eetlepels olijfolie in 5 minuten tijd.
Voeg halverwege het rul bakken de Italiaanse kruiden toe.

Voeg vervolgens de groente toe, en roerbak het gedurende 3 minuten.

Meng er vervolgens de Napolitana-saus erdoor en de crème fraîche.

Als alles goed opgewarmd is, de macaroni toevoegen en alles goed door elkaar mengen.

Serveertip:

Als de macaroni op de borden geschept is, de geraspte kaas erover strooien.

Eet smakelijk!

Bereid door de Happy Chief Cook , geplaatst op 25 Juni 2009.