WILD ZWIJNTOURNEDOS MET PEPERKORRELS

tekstbestand

Een menu met wild zwijntournedos met 4-seizoenenpeperkorrels en pepersaus, gekookte aardappels in de schil en gefrituurde bloemkool met ei.

Lekkere sappige tournedos met 4-seizoenenpeperkorrels van een wild zwijn geserveerd met gekookte aardappels in de schil met gefrituurde boemkool en een peperroomsaus.

Een eenvoudig gerecht dat snel te maken is.
Het bovenstaande menu was in 35 minuten tijd bereid.

Ingrediënten:

4 wild zwijntournedos,
2 el. geplette 4-seizoenenpeperkorrels,
50 gr. roomboter,
zout,
0,2 liter slagroom (Zaanse Hoeve).

Bereiding:

Wentel de zijkanten van de wild zwijntournedos door de 4-seizoenenpeperkorrels en bestrooi de buitenkant met zout.

Een wild zwijntournedo met geplette 4-seizoenenpeperkorrels.

Verwarm de boter in een pan en bak hierin de wild zwijntournedos aan beide zijden bruin op een laag vuur (reken ca. 4 tot 6 minuten aan iedere kant).

Neem de wild zwijntournedos uit de pan en leg deze op voorverwarmde borden.

Voeg de overgebleven geplette 4-seizoenenpeperkorrels aan het bakvet toe.
Maak de roomsaus door de slagroom aan het bakvet toe te voegen.
Laat op een laag vuur onder voortdurend roeren de roomsaus indikken tot de gewenste dikte.

Serveertip:

Gebakken wild zwijntournedos met 4-seizoenenpeperkorrels, gefrituurde bloemkool en gebakken aardappelkroketjes.

Eet smakelijk!

Bereid door de Happy Chief Cook.