YOGHURT-BIESLOOK DRESSING

tekstbestand

Yoghurt-bieslook dressing

Deze yoghurt-bieslook dressing smaakt heerlijk bij de Zuid Afrikaanse Aardappelsalade.

Bereidingstijd: max 10 minuten.
Aantal personen: 4.

Ingrediënten:

0,5 liter magere yoghurt,
1 limoen,
1 theelepel Franse mosterd,
1 eetlepel kerrie masala,
15 gram verse bieslook.

Bereiding:

Pers de limoen uit en vang het vocht op.

Hak de bieslook fijn.

Klop 1 eetlepel limoensap door de magere yoghurt tot een gladde saus.
Voeg de Franse mosterd en de kerrie masala toe en klop het weer tot een gladde saus.
Voeg de fijngehakte bieslook toe en meng alles goed door elkaar.

Bewaar de yoghurt-bieslook dressing in de koeling tot het gebruikt gaat worden.

Klop vlak voor het serveren alles nog een keertje goed door elkaar.
Serveer het koud.

Eet smakelijk!

Origineel recept van de Happy Chief Cook, geplaatst op 4 Mei 2013.